To σκόρδο γίνεται αντικαρκινικό αν κάνετε αυτό πριν το μαγείρεμα

112 Views
To σκόρδο γίνεται αντικαρκινικό αν κάνετε αυτό πριν το μαγείρεμα
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε τα οφέλη του σκόρδου είναι να το ψιλοκόβετε, να το κόβετε σε φέτες ή να το λιώνετε και να περιμένετε 10-15 λεπτά πριν το μαγειρέψετε.
Αυτός ο χρόνος επιτρέπει σε ένα ένζυμο που βρίσκεται στο σκόρδο να αναμειγνύεται και να αντιδρά με τα υπόλοιπα συστατικά του σκόρδου και να παράγει αλισίνη.
Η αλισίνη είναι το ενεργό φυτοθρεπτικό που σχετίζεται με την πρόληψη του καρκίνου.

Η θερμότητα καταστρέφει το ένζυμο που ευθύνεται για τον σχηματισμό της αλισίνης και γι’αυτό τον λόγο είναι καλύτερα να περιμένετε 10-15 λεπτά πριν το μαγειρέψετε. 

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ... Στην «γραμμή» Βορίδη ο Μπογδάνος: Μια χαρά τα είπε - Ο λαός δίνει το μονοπώλιο της βίας στο κράτος (Video)
26 Views

Στην «γραμμή» Βορίδη ο Μπογδάνος: Μια χαρά τα είπε - Ο λαός δίνει το μονοπώλιο της βίας στο κράτος (Video)

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ