Πασχάλης Τερζής

Βιογραφικό

Ο Πασχάλης Τερζής γεννήθηκε στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Έπειτα από μερικά χρόνια αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα. Ξεκίνησε να τραγουδά σε δημοφιλή κέντρα μουσικής ως συνοδευτικός τραγουδιστής με διάσημους Έλληνες τραγουδιστές της δεκαετίας του 60'. Από τη δεκαετία του 80' και μετά άρχισε να ηχογραφεί δικούς του δίσκους. Αρκετοί δίσκοι του παραμένουν δημοφιλείς μέχρι σημερα.

Δισκογραφία

Λέω (1982)

Μίλα μου στον ενικό (1983)

Εθνική Θεσσαλονίκης (1986)

Καινούργια χρώματα (1988)

Είμαι μόνος μου (1990)

Θα 'θελα να σουν εδώ (1991)

Μια βραδιά στη Σαλονίκη (1991, ζωντανή ηχογράφηση με Φωτιάδη και Μελα)

Μια αφιέρωση καρδιάς (1992)

Αυτοί που δεν μιλάνε (1993)

Μεσόγειος (1994)

Άφησέ με μόνο (1995)

Αυτά είναι τα τραγούδια μου (1996)

Παλιόκαιρος (1997)

Ο δικός μου ο δρόμος (1998)

Δε με κατάλαβες ποτέ (1999)

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες Χθές, σήμερα, αύριο... (2000)

Τα ζεϊμπέκικα του Πασχάλη (2001)

Θέλω να πω (2001)

Hitmix (2001)

Τραγούδια μιας ζωής (2002, ζωντανή ηχογράφηση)

Φωτιά στις νύχτες (2003)

Στα υπόγεια είναι η θέα (2004)

Αρχιπέλαγος (2005)

Η διαφορά (2007)

Μια νύχτα ζόρικη (2008)

Δυό Νύχτες Μόνο (2011)