Κικίλιας: Εργαζόμαστε για μια ΕΛ.ΑΣ. αποκλειστικά για τον πολίτη

Κικίλιας: Εργαζόμαστε για μια ΕΛ.ΑΣ. αποκλειστικά για τον πολίτη

 Με τον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα συναντήθηκε σήμερα, δεύτερη ημέρα της περιοδείας του στη Μεσσηνία, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας.

Συζήτησαν θέματα ασφάλειας στην περιοχή με έμφαση στα ναρκωτικά και την εγκληματικότητα και διαβεβαίωσε ότι η Αστυνομία λειτουργεί με επαγγελματισμό, άμεσα και αποτελεσματικά προς όφελος του πολίτη με σεβασμό στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Ο υπουργός με δηλώσεις του ευχαρίστησε το δήμαρχο για τα θετικά του σχόλια αναφορικά με το έργο της Αστυνομίας και της πυροσβεστικής και υπογράμμισε: 

«Θεωρώ ότι η καλή συνεργασία με την τοπική κοινωνία και τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης μπορεί να συμβάλει στην αποτελεσματικότερη παρουσία των Σωμάτων Ασφαλείας». Πρόσθεσε ότι: « Με τον δήμαρχο Καλαμάτας συνεργαζόμαστε και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά. Υποδειγματική είναι η συνεργασία μας κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο και αυτό το γεγονός αποδείχθηκε στην πρόσφατη πυρκαγιά στην Αρχαία Μεσσήνη».

Επιπλέον, ο υπουργός τόνισε ότι, «εργαζόμαστε για μία Αστυνομία που λειτουργεί με αποκλειστικό γνώμονα το όφελος του πολίτη και πάντα με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της κάθε τοπικής κοινωνίας».

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων