Ανώνυμος γιατρός αποκαλύπτει την αλήθεια για το πως φέρονται οι συνάδελφοί του σε ασθενείς

Ανώνυμος γιατρός αποκαλύπτει την αλήθεια για το πως φέρονται οι συνάδελφοί του σε ασθενείς

Λίγες είναι οι περιπτώσεις που είμαστε πιο ευάλωτοι απ” ότι όταν είμαστε αναίσθητοι και περικυκλωμένοι από αγνώστους.

Ένας ακόμη λόγος, πέραν των κινδύνων της αναισθησίας και του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζουμε, που οι εγχειρήσεις είναι τόσο τρομακτικές.

Ιατρικό περιοδικό της Αμερικής όμως έρχεται να επιβεβαιώσει τους χειρότερους φόβους μας: μερικοί επαγγελματίες γιατροί παρενοχλούν σεξουαλικά και κοροϊδεύουν τους ασθενείς τους, όσο εκείνοι είναι αναίσθητοι

Σε ένα ανώνυμο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Annals of Internal Medicine, ένας γιατρός περιγράφει δύο εξευτελιστικά και άκρως τρομακτικά περιστατικά που είδε με τα ίδια του τα μάτια και ακόμη ένα που του περιέγραψε φοιτητής της ιατρικής.

Ο φοιτητής περιέγραψε πως ένας γιατρός έκανε ακατάλληλα σχόλια την ώρα που προετοίμαζε μια γυναίκα για κολπική υστερεκτομή υπό την επήρεια ολικής αναισθησίας.

Πήρε με τον σφιγκτήρα δύο αποστειρωμένα κομμάτια βαμβάκι, τα βούτηξε σε Betadine και καθώς καθάριζε τα γεvvητικά της όργανα και το εσωτερικό μέρος των μηρών της με κοίταξε και είπε: «Βάζω στοίχημα ότι το ευχαριστιέται». Ο επιβλέπων γιατρός μου με κοίταξε χαμογελώντας και μου έκλεισε το μάτι.

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων