Αντιδράσεις από τη συνέντευξη Σταϊκούρα στη...

Αντιδράσεις από τη συνέντευξη Σταϊκούρα στη...

 Η συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα στη Realnews, που κυκλοφορεί και στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων «Ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης απέτυχε. Η εμμονή σε μέτρα που δεν αποδίδουν δεν αποτελεί ένδειξη σοφίας», προκαλεί την αντίδραση των ΑΝΕΛ. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Τέρενς Κουίκ σε γραπτή δήλωση τονίζει: «Όταν ένας Υπουργός παραδέχεται, εκ των υστέρων, το λάθος σε μία τόση σοβαρή υπόθεση, που ξεσήκωσε όλη την Ελλάδα, τους βουλευτές από ΟΛΑ τα κόμματα και τα ΜΜΕ, δεν περιορίζεται απλά σε μία λεκτική διαπίστωση...».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Τ. Κουίκ έχει ως εξής: 

«Πολύ αργά για δάκρυα κ. Σταϊκούρα, όταν συνεργήσατε να ξεπαγιάσουν οι Έλληνες, να αποστερηθούν τα κρατικά ταμεία από 300 εκατομμύρια έσοδα και να εφαρμοστούν χωρίς καμία δημόσια διαφωνία από τη πλευρά σας, ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, οι λάθος αυτές αποφάσεις του τότε Υπουργού Γιάννη Στουρνάρα, που έδειχναν επίσης ότι ΟΛΟΙ σας είστε άβουλοι στην ουσιαστική πάταξη της λαθρεμπορίας καυσίμων. 

Όταν ένας Υπουργός παραδέχεται, εκ των υστέρων, το λάθος σε μία τόση σοβαρή υπόθεση, που ξεσήκωσε όλη την Ελλάδα, τους βουλευτές από ΟΛΑ τα κόμματα και τα ΜΜΕ, δεν περιορίζεται απλά σε μία λεκτική διαπίστωση...».

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων