Οικονομικά Νέα

Παρατείνεται έως τις 28 Φεβρουαρίου η προθεσμία για την υποβολή Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ.) εργοδοτών Κοινών Επιχειρήσεων της μισθολογικής περιόδου, από τον Δεκέμβριο του 2013 έως και 28/02/2014.

Οικονομικά Νέα

Προγραμματίζει μέσα στο α' εξάμηνο του 2014 το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων.

Οικονομικά Νέα

...ώστε να έχουμε τα στοιχεία του Δεκεμβρίου που φαίνεται ότι θα είναι καλύτερα από ό,τι περιμέναμε, είπε ο υπουργός Οικονομικών, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου.

Οικονομικά Νέα

Το ΥΠΟΙΚ σκληραίνει τη στάση του σε όσους είναι ασυνεπείς στην απόδοση του ΦΠΑ και των φόρων. Ο τιμοκατάλογος των προστίμων.

Κοινωνικά Νέα

Επιστολή ΙΣΘ προς τον υπουργό Υγείας.

Κοινωνικά Νέα

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στον κλάδο του εμπορίου και απεργιακή συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος, έχει εξαγγείλει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Κοινωνικά Νέα

Ο κ. Εμμανουήλ κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Τι υποστήριξε στην απολογία του.

Κοινωνικά Νέα

Δύο σφαίρες των 7,62 χιλιοστών και απειλητική επιστολή έφτασε με την υπόλοιπη αλληλογραφία στο γραφείο του Γ. Προβόπουλου. Φάκελος με ανάλογο περιεχόμενο είχε παραλήπτη και τον Γ. Πρετεντέρη.

Διεθνή Νέα

Ένα τετράχρονο αγόρι σκοτώθηκε στο Ντιτρόιτ όταν η συνομήλικη ξαδελφούλα του το πυροβόλησε κατά λάθος...

Διεθνή Νέα

Στο Λονδίνο οι εφημερίδες χλευάζουν και ειρωνεύονται τα όσα συμβαίνουν στη Γαλλία.

Διεθνή Νέα

Ο δείκτης εμπιστοσύνης των ερωτηθέντων προς την πολυκομματική κυβέρνηση με επικεφαλής τον Ενρίκο Λέτα δεν ξεπερνά το 21%.

Διεθνή Νέα

Εκστρατεία στις τάξεις της ομογένειας της Αυστραλίας κάνει η πυροσβεστική υπηρεσία της Νέας Νότιας Ουαλίας προκειμένου...

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων