Παράξενες Ειδήσεις

Μόλις δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν η πρώτη σας σκέψη θα είναι πως πρόκειται για ένα τροχαίο ατύχημα με τουλάχιστον ένα νεκρό, τον οδηγό. Κι όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ειδήσεων Nieuwsblad ο Πολωνός οδηγός του πολυτελούς Audi S8 βγήκε από το ατύχημα έχοντας μόνο μερικά ελαφρά τραύματα.

Παράξενες Ειδήσεις

Αεροσκάφος «άδειασε» τις τουαλέτες του πάνω από τον κήπο μιας οικογένειας. Είναι να μη σου τύχει… Και φαίνεται ότι η οικογένεια της Emma Gilfillan-Giannakos δεν είχε και πολλή… τύχη!

Πολιτικά Νέα

Μέσα σε 24 ώρες έκλεισαν δύο σημαντικές επενδύσεις για τη χώρα μας σε ενεργειακό και εμπορικό επίπεδο.

Πολιτικά Νέα

Νέα ανακοίνωση για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην τρομοκρατία εξέδωσε η Συγγρού.

Πολιτικά Νέα

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση, οι συγχωνεύσεις που θα γίνουν να οδηγήσουν σε απολύσεις» δήλωσε στις πρώτες του δηλώσεις στο Κοινοβούλιο ως υπουργός Υγείας.

Πολιτικά Νέα

«Για να μας κάνουν να ξεχάσουμε τα καθημερινά τους εγκλήματα εις βάρος του ελληνικού λαού, επιστρατεύουν φτηνά επικοινωνιακά κόλπα ακροδεξιάς κοπής. Οι μέρες τους είναι μετρημένες», λέει η Κουμουνδούρου.

Οικονομικά Νέα

Την παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Οικονομικά Νέα

Ψηφίστηκε στη βουλή διάταξη που θα προκαλέσει απώλειες ως και 804 ευρώ ετησίως σε τρίτεκνους και πολύτεκνους.

Οικονομικά Νέα

Πολιτική συμφωνία επετεύχθη μεταξύ των κυβερνήσεων της ΕΕ...

Οικονομικά Νέα

Διακρατικές συμφωνίες για εισαγωγή εξειδικευμένων και κατά περίπτωση ανειδίκευτων μεταναστών από τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου επιδιώκει η Γερμανία και για το σκοπό αυτό υποβαθμίζει, πριν καλά καλά αρχίσουν, τις εργασίες της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Κοινωνικά Νέα

Ανάμεσα στις πέντε χώρες με τις λιγότερες δαπάνες για την εκπαίδευση η Ελλάδα, σύμφωνα με έκθεση του ΟΟΣΑ.

Κοινωνικά Νέα

Ο νέος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κ. Μητσοτάκης αναμένεται να ζητήσει πίστωση χρόνου έως τον Σεπτέμβρη από την τρόικα.

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων