Διεθνή Νέα

Ένα σύμβολο της ερευνητικής δημοσιογραφίας, το πάρκινγκ όπου συναντιόντουσαν ο ανώνυμος πληροφοριοδότης που έμεινε στην ιστορία με την προσωνυμία «Βαθύ Λαρύγγι» και ένας από τους δημοσιογράφους της Ουάσινγκτον Ποστ που ερευνούσε το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ, το οποίο οδήγησε στην παραίτηση του τότε προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον, πρόκειται να κατεδαφιστεί.

Διεθνή Νέα

Ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός Ιμπραχίμ Μεχλέμπ ορκίστηκε σήμερα επικεφαλής της νέας κυβέρνησης, σε μια τελετή υπό τον πρόεδρο Αμπντέλ Φάταχ αλ-Σίσι.

Αθλητικά Νέα

«Μην ισοπεδώνουμε τα πάντα»

Αθλητικά Νέα

Την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση κόντρα στην Ιαπωνία συνέχισαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας.

Αθλητικά Νέα

Η σπουδαία αναμέτρηση της Βραζιλίας με το Μεξικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου ξεχωρίζει στις σημερινές αθλητικές μεταδόσεις.

Αθλητικά Νέα

Στην ιστορία θα μείνει η αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Κολομβία στο Μπέλο Οριζόντε το περασμένο Σάββατο.

Παράξενες Ειδήσεις

Μια ερευνητική ομάδα στις ΗΠΑ, με επικεφαλής την Ελληνίδα παθολογοανατόμο Αγγελική Ασημάκη του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και του Νοσοκομείου "Beth Israel Deaconess" της Βοστώνης, ανακάλυψαν ένα νέο φάρμακο που μελλοντικά μπορεί να βοηθήσει όσους πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή αρρυθμίες της καρδιάς.

Παράξενες Ειδήσεις

Επιτυχία σημείωσαν οι δοκιμές της φορητής συσκευής βιονικού (τεχνητού) παγκρέατος που πραγματοποιήθηκαν στις ΗΠΑ, στο πλαίσιο δύο πενθήμερων κλινικών δοκιμών, μίας σε ενηλίκους και μίας σε εφήβους.

Παράξενες Ειδήσεις

Ένα πειραματικό εμβόλιο που στοχεύει ένα ένζυμο στο ήπαρ και μπορεί να μειώνει έως και κατά 90% τον κίνδυνο για έμφραγμα, μπορεί να αρχίσει να δοκιμάζεται ευρέως μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Παράξενες Ειδήσεις

Το μαγνήσιο είναι ένα ιχνοστοιχείο που υπάρχει στα οστά, στους ιστούς και τα όργανα του σώματος. Το σώμα ενός ενήλικα περιέχει περίπου 25 γραμμάρια μαγνησίου. Από αυτά, το 60% βρίσκεται στο σκελετό, το 39% μέσα στα κύτταρα και το υπόλοιπο 1% στο αίμα.

Πολιτικά Νέα

Η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη χρυσή τομή που βρέθηκε για το θέμα της διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων.

Πολιτικά Νέα

Έκπληξη προκάλεσαν και συνάμα έγιναν αντικείμενο σχολιασμού -σε πολλές περιπτώσεις καυστικού- οι πρωτόγνωροι περιοριστικοί όροι που επιβάλλονται έως τώρα στους κατηγορούμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων