Πολιτικά Νέα

Ήταν από τις ελάχιστες φορές που ο Ευάγγελος Βενιζέλος επέλεξε να μην κάνει δηλώσεις μπροστά στην καγκελόπορτα του Μεγάρου Μαξίμου.

Πολιτικά Νέα

Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ προς τον νέο υπουργό Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδο για το θέμα της διαθεσιμότητας.

Οικονομικά Νέα

Ενισχύεται το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων στον καταναλωτή σε περίπτωση υπαναχώρησης από μία αγορά και βελτιώνεται η προστασία του όσον αφορά τα ψηφιακά προϊόντα, σύμφωνα με όσα προβλέπει η νέα Οδηγία 2011/83/ΕΕ σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών, η οποία ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Ζ1-891(ΦΕΚ Β΄ 2144/30.08.2013) που τέθηκε σε ισχύ στις 13.06.2014, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Συνήγορος του Καταναλωτή.

Οικονομικά Νέα

Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Μarketing της HSBC, μιλά για την πρωτοποριακή -σε παγκόσμιο επίπεδο- υπηρεσία Premier.

Οικονομικά Νέα

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο συζητά αλλαγή στους κανόνες του για τον δανεισμό χωρών που αντιμετωπίζουν προβλήματα, με την οποία θα προβλέπεται η επιμήκυνση της διάρκειας των ομολόγων της χώρας που κατέχουν ιδιώτες ως προϋπόθεση για την παροχή βοήθειας, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.

Οικονομικά Νέα

Σε σκληρό πόκερ μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας αναμένεται να εξελιχθεί η διαπραγμάτευση που θα ξεκινήσει έως το τέλος του μήνα για τις επόμενες παρεμβάσεις σε ασφαλιστικό και εργασιακά.

Κοινωνικά Νέα

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν έπειτα από την απολογία τους στον ανακριτή, ο καπετάνιος και το πλήρωμα του σκάφους «CHANG CHUN» που εντοπίστηκε την περασμένη Δευτέρα να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων.

Κοινωνικά Νέα

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν στις 11:00 οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών προκειμένου να εξετάσουν τη στάση που θα τηρήσουν έπειτα από τη συμφωνία που επιτεύχθηκε σε κορυφαίο κυβερνητικό επίπεδο για το θέμα της διαθεσιμότητας.

Κοινωνικά Νέα

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε χθες το πρωί σε δύσβατη δασική περιοχή στη Σιθωνία Χαλκιδικής, κοντά στο κάμπινγκ του Αρμενιστή.

Κοινωνικά Νέα

Ενώπιον των ανακριτριών της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, θα βρεθεί σήμερα ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ο οποίος έλαβε στις 22/05 προθεσμία για την απολογία του.

Διεθνή Νέα

Η Gazprom ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την τροφοδοσία των ευρωπαίων καταναλωτών με φυσικό αέριο με πλήρη ροή και ότι η ουκρανική Naftogaz θα πρέπει να διασφαλίσει τη διέλευσή του από το ουκρανικό έδαφος.

Διεθνή Νέα

Ο ισραηλινός στρατός συνέλαβε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα τον πρόεδρο του Παλαιστινιακού Κοινοβουλίου και μέλος της Χαμάς, Αζίζ Ντουέικ στη Χεβρώνα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, στο πλαίσιο της επιχείρησής του για τον εντοπισμό τριών Ισραηλινών που απήχθησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων