Διεθνή Νέα

Νεκρός από τις σφαίρες αγνώστου έπεσε χθες ένας υποψήφιος με το κόμμα του πρωθυπουργού του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι, ανακοίνωσε η αστυνομία, μία εβδομάδα μετά τις βουλευτικές εκλογές στη χώρα.

Διεθνή Νέα

Η Ουάσινγκτον καταδίκασε την τρομακτική σφαγή που διέπραξαν οι σουνίτες τζιχαντιστές που ισχυρίζονται ότι εκτέλεσαν 1.700 σιίτες ιρακινούς στρατιώτες στο Τικρίτ, την ώρα που οι ιρακινές αρχές δήλωναν ότι έχουν ανακτήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι στις δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε.

Αθλητικά Νέα

Εκτεταμένα επεισόδια έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Μουντιάλ Μαρακανά, πριν από την έναρξητου αγώνα της Αργεντινής με τη Βοσνία.

Αθλητικά Νέα

Όλα τα ζητήματα που είναι ανοιχτά και αφορούν τους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ θέλει να κλείσει μέσα στην εβδομάδα ο Παναθηναϊκός.

Αθλητικά Νέα

Μπορεί το πρωτάθλημα να καθυστέρησε έναν ολόκληρο χρόνο, αλλά στο τέλος ήρθε για να απονείμει τη δικαιοσύνη.

Αθλητικά Νέα

Θεομηνία... χτύπησε την πόλη Νατάλ (βρίσκεται στο αριστερό άκρο της Βραζιλίας, βόρεια προς τον Ατλαντικό), στην οποία θα παίξει η Ελλάδα με την Ιαπωνία, ενώ νωρίτερα είναι προγραμματισμένο και το Γκάνα-ΗΠΑ.

Πολιτικά Νέα

Ανακοίνωση – καταπέλτη εξέδωσε η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, στην οποία εκφράζει την ανησυχία της για το νομοθετικό έργο και «την προσήλωση του νομοθέτη στην εξυπηρέτηση της καθαρότητας της διοίκησης και της αδιάκριτης εφαρμογής του νόμου». Μάλιστα, οι εισαγγελείς αφήνουν αιχμές κατά της κυβέρνησης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι νομοθετεί υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων.

Πολιτικά Νέα

Το νέο κύμα διαθεσιμότητα και οι απολύσεις δοκιμάζουν τις σχέσεις των συναρμόδιων υπουργών με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η πρώτη κυβερνητική κρίση μόλις λίγες μέρες μετά τον ανασχηματισμό.

Πολιτικά Νέα

Παρέμβαση – γνωμοδότηση στην πρόσφατη ενδοκυβερνητική κόντρα περί απολύσεων επιχειρούν οι Βρυξέλλες και οι εταίροι, στέλνοντας το μήνυμα στην Αθήνα (όπως και στην Πορτογαλία) ότι «αν δεν μπορείς να εκτελέσεις ένα μέτρο της συμφωνίας, πρέπει να πάρεις ένα άλλο».

Πολιτικά Νέα

Σε έναν πρώτο απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος προχώρησαν χθες στον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της κοινής συνεδρίασης της ΚΟ και της νέας ευρωομάδας του κόμματος.

Οικονομικά Νέα

Τη στροφή σε πολιτικές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα δείξουν στην πράξη τη βελτίωση του οικονομικού κλίματος, προετοιμάζει η κυβέρνηση.

Οικονομικά Νέα

Η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας θα συμβάλει στην ενίσχυση τόσο της ζήτησης όσο και, μεσοπρόθεσμα, της προσφοράς τραπεζικής χρηματοδότησης, εκτιμά η Τράπεζα της Ελλάδος στην έκθεση για την νομισματική πολιτική.

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων