Αθλητικά Νέα

Δείτε όλα τα γεγονότα που συνέβησαν στον αθλητισμό σαν σήμερα 30 Ιουλίου. 

Αθλητικά Νέα

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. 

Αθλητικά Νέα

Οι δύο προπονήσεις της AEK που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του γκολφ Γλυφάδας και των Σπάτων, αντίστοιχα. 

Πολιτικά Νέα

Νέα μέτρα «βλέπει» τον Σεπτέμβριο η Κουμουνδούρου, ερμηνεύοντας έτσι τη συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα σε κυριακάτικη εφημερίδα. Εκτιμώντας δε, ότι για το μόνο πράγμα που ενδιαφέρεται η κυβέρνηση είναι ο «καλός βαθμός» εκ μέρους της τρόικας, καλεί σε «ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής και των εκφραστών της».  

Πολιτικά Νέα

Τις τελευταίες πολιτικές «ανάσες» πριν από τη μάχη του Σεπτεμβρίου παίρνει ο Αντώνης Σαμαράς την ώρα που στο εσωτερικό μέτωπο της κυβέρνησης ο Γιάννης Στουρνάρας προειδοποιεί ότι η επόμενη διαπραγμάτευση με την τρόικα ίσως να είναι και η πιο δύσκολη μέχρι τώρα.  

Πολιτικά Νέα

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών, το ΚΚΕ αναφέρει ότι: 

Πολιτικά Νέα

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχολίασε τον έλεγχο στο ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου.  

Οικονομικά Νέα

Μαζικά στις εφορίες για ελέγχους παραστατικών στέλνει χιλιάδες φορολογούμενους το ΤΑΧΙS, καθώς «ανάβει κόκκινο» για τις φορολογικές τους δηλώσεις και μπλοκάρει την έκδοση του εκκαθαριστικού σημειώματος. 

Οικονομικά Νέα

Απόφαση με την οποία ξεκινά η διαδικασία αποστολής στοιχείων πελατών των τραπεζών με αυξημένο κίνδυνο φοροδιαφυγής στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) υπέγραψε ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.
 

Οικονομικά Νέα

Ξαφνικό θάνατο τύπου ΕΡΤ εισηγήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόικα για δομές του Δημοσίου, μεταξύ των οποίων ένα ολόκληρο υπουργείο και μια γενική γραμματεία, με στόχο να καλυφθούν οι στόχοι των αποχωρήσεων και της κινητικότητας έως τα τέλη του έτους.
 

Οικονομικά Νέα

«Κλειστόν λόγω φοροδιαφυγής». Πινακίδα με την ένδειξη αυτή θα αναρτούν από την 1η Αυγούστου οι ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στα καταστήματα που θα μπαίνει λουκέτο λόγω μη έκδοσης αποδείξεων. Με αφορμή τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% και την εκτεταμένη παραβατικότητα που διαπιστώνεται σε τουριστικούς προορισμούς, το υπουργείο Οικονομικών είναι διατεθειμένο να δείξει τα δόντια του στους φοροφυγάδες και να στείλει ηχηρό μήνυμα πως όσοι επαγγελματίες διανοηθούν εφεξής να φοροδιαφεύγουν θα αντιμετωπιστούν ως κοινοί εγκληματίες.  

Κοινωνικά Νέα

Οδηγίες για την προστασία των πολιτών από την άνοδο της θερμοκρασίας εξέδωσε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), του υπουργείου Υγείας. 

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων