Πολιτικά Νέα

Τα έργα κατασκευής του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός επικεφαλής υπουργικού κλιμακίου το οποίο αποτελούσαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κ. Χατζηδάκης, ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κ. Αρβανιτόπουλος, ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Π. Παναγιωτόπουλος, η υπουργός Τουρισμού κα Ολ. Κεφαλογιάννη και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Ν. Μηταράκης. 

Πολιτικά Νέα

Παιχνίδι με τη «φωτιά των διαγραφών» από το Μαξίμου ενόψει του δεύτερου κύματος της κινητικότητας. Προβληματισμός στις κοινοβουλευτικές ομάδες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για το πώς θα γίνει η διαχείριση του πολιτικού περιβάλλοντος το Φθινόπωρο.  

Πολιτικά Νέα

Απάντηση εκπροσώπου ΥΠΕΞ Κωνσταντίνου Κούτρα, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας “Today’s Zaman” υπό τον τίτλο «Terrorists sheltered by Greece may attack Turkish, American interests». 

Οικονομικά Νέα

Η Βουλή κατέχει την πρώτη θέση σε αριθμό μετακλητών υπαλλήλων, σύμφωνα με επικαιροποιημένα στοιχεία που διαβιβάστηκαν από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Τη δεύτερη θέση σε αριθμό μετακλητών υπαλλήλων κατέχουν οι ΟΤΑ. 

Οικονομικά Νέα

Οι εξαγωγές των πετρελαιοειδών «διασώζουν» το εμπορικό ισοζύγιο της χώρας, με αποτέλεσμα να περιορίζεται περαιτέρω το έλλειμμά του κατά 18,6% τον Μάιο και κατά 20,4% το α΄ πεντάμηνο εφέτος. 

Οικονομικά Νέα

Το ενδεχόμενο προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εναντίον της Κομισιόν εξετάζει η Γερμανία όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Die Welt, το Βερολίνο αντιδρά στις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το καθεστώς εκκαθάρισης των τραπεζών, τις οποίες χαρακτηρίζει μη συμβατές με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. 

Οικονομικά Νέα

Ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός νέου «κουρέματος» του ελληνικού χρέους με συνέντευξή του στο πρακτορείο οικονομικών ειδήσεων Bloomberg και δηλώσεις που έκανε στην τηλεόραση του ίδιου πρακτορείου. 

Κοινωνικά Νέα

Σε 614.053 ανέρχονται σήμερα οι υπάλληλοι, μόνιμοι και συμβασιούχοι, του δημόσιου τομέα. 

Κοινωνικά Νέα

Ο Πρωθυπουργός άναψε το «πράσινο φως» στον Γ. Μιχελάκη να τους επιτάξει. Οι υδρομεταφορείς έκαναν πίσω και δεσμεύτηκαν πως θα συνεχίσουν την υδροδότηση του νησιού. 

Κοινωνικά Νέα

Την πρώτη τους στάση κάνουν από τις 12 το μεσημέρι οι συρμοί του μετρό της γραμμής “2” στους τέσσερις νέους σταθμούς των νοτίων προαστίων, οι οποίοι άνοιξαν τις πύλες τους για το επιβατικό κοινό, αλλάζοντας τον συγκοινωνιακό χάρτη της Αθήνας. 

Κοινωνικά Νέα

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ αναφορικά με την εξάρθρωση διεθνικής εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο ανθρώπων με σκοπό την εργασιακή και σεξουαλική τους εκμετάλλευση και στη νομιμοποίηση των εσόδων από την εγκληματική δραστηριότητα είπε: «Μετά από πολύμηνες έρευνες, σε συνεργασία με τις Ισπανικές Αρχές και τη συνδρομή της EUROPOL και των Αμερικανικών Αρχών, πραγματοποιήθηκε χθες 25 Ιουλίου 2013 ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση, με την κωδική ονομασία «ΑΚΡΟΠΟΛΗ», σε Αττική, Καβάλα, Μαγνησία, Κορινθία και Λασίθι.  

Διεθνή Νέα

Η ιταλική αστυνομία πραγματοποίησε σήμερα το πρωί δυο ευρείες επιχειρήσεις κατά της μαφίας στη Ρώμη καιτην Καλαβρία της νότιας Ιταλίας. 

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων