Αθλητικά Νέα

Για την υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος του Παναθηναϊκού στην επανεμφάνισή του με την πράσινη φανέλα, μίλησε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα. 

Πολιτικά Νέα

Μία ομαδική παραίτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα αποτελέσει "ένα είδος πολιτικής αυτοκτονίας γι΄αυτούς. Δεν συνιστά απειλή, αλλά μία μεγάλη ευκαιρία για το ονομαζόμενο συνταγματικό τόξο να οργανώσει μία συντονισμένη αντίδραση κατά της Χρυσής Αυγής" τονίζει σε συνέντευξή του σε στελέχη του πρακτορείου Reuters, στη Νέα Υόρκη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Πολιτικά Νέα

Τα πρώτα αποτελέσματα της δικαστικής έρευνας για την Χρυσή Αυγή αναμένουν στο Μαξίμου προκειμένου να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα.  

Πολιτικά Νέα

Κάλεσμα προς την Ευρώπη ν' αναλάβει τις ευθύνες της και να διορθώσει τα λάθη της προς την Ελλάδα, ήταν μέσα από το ραδιόφωνο Europe1, η πρωινή παρέμβαση του Ντάνιελ Κον Μπεντίτ από την Αθήνα, όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες. 

Πολιτικά Νέα

Για διχαστικό λόγο στην ομιλία του στο Πέραμα κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.  

Οικονομικά Νέα

Νέα μείωση 3,4% σημείωσε τον Ιούλιο το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου της χώρας, με αποτέλεσμα στο επτάμηνο εφέτος το εμπορικό έλλειμμα να έχει περιοριστεί περαιτέρω κατά 17,4%. Πάντως, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) για την πορεία των εμπορευματικών συναλλαγών, η κύρια αιτία, για έναν ακόμη μήνα, για τη μεγάλη μείωση του ελλείμματος, είναι τα πετρελαιοειδή προϊόντα. 

Οικονομικά Νέα

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση, στο υπουργείο Οικονομικών, του Γιάννη Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόικας, με τις διαπραγματεύσεις να εισέρχονται στον τελικό γύρο του πρώτου σταδίου του νέου ελέγχου της ελληνικής οικονομίας. 

Οικονομικά Νέα

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ενέκρινε την Τετάρτη την εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ιρλανδία, ύψους 1 δισ. ευρώ, καθώς η χώρα συνεχίζει να έχει μια σταθερή πορεία όσον αφορά τους όρους του δανεισμού, αναφέρει το πρακτορείο Reuters. 

Οικονομικά Νέα

Όπως και σε κάθε έκθεση της Κομισιόν έτσι και σε αυτή για τις συστάσεις περί ανταγωνιστικότητας της οικονομίας που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, χωράνε δύο αναγνώσεις. Η πρώτη είναι πως έχει επιτευχθεί κάποια πρόοδος και μια δεδομένη στροφή από το μοντέλο της μονομερούς κατανάλωσης. 

Κοινωνικά Νέα

«Λάδι» προσπαθεί να βγάλει στην απολογία του τον γραμματέα της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια ο δολοφόνος του Π.Φύσσα, που επιμένει να αρνείται ότι είναι μέλος της οργάνωσης.  

Κοινωνικά Νέα

Μπαράζ αποκαλύψεων για τον τρόπο δράσης και την ιεραρχία της Χρυσής Αυγής φτάνουν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, καθώς το ένα μετά το άλλο μέλη της οργάνωσης «σπάνε» την «ομερτά» και δίνουν ονόματα, διευθύνσεις και λεπτομέρειες για τα παραστρατιωτικά σώματα της Χρυσής Αυγής.  

Κοινωνικά Νέα

Τα ονοματεπώνυμα ψυχιάτρων και νευρολόγων δημόσιων νοσοκομείων της χώρας που έχουν υπογράψει πιστοποιητικά για την έκδοση αδειών οπλοφορίας, έχει ξεκινήσει να διαβιβάζει στη Βουλή το υπουργείο Υγείας.  

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων