Αυτούς βρίσκουμε μπροστά μας στα μπαράζ

Αυτούς βρίσκουμε μπροστά μας στα μπαράζ

Μετά τη χθεσινή ήττα της Εθνικής ομάδας από τη Βοσνία είναι σαφές ότι ο δρόμος προς τη Βραζιλία, το πιθανότερο είναι ότι θα περάσει μέσα από τη διαδικασία των αγώνων μπαράζ.

Σαφές είναι επίσης ότι με σιγουριά, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα για τη διαδικασία. Τέσσερις αγώνες μαπράζ από τους οποίες θα προκύψουν τέσσερις ομάδες που το καλοκαίρι του 2014 θα βρεθούν στη Βραζιλία. Οι δεύτερες των εννέα προκιματικών ομίλων. Βέβαια οι όμιλοι είναι εννέα και η... ένατη χειρότερη δεύτερη είναι και η ομάδα που θα μείνει εκτός και από αυτή τη διαδικασία.

Αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στο τι θα γινόταν, αν η προκριματική φάση ολοκληρωνόταν σήμερα. Φυσικά και η Εθνική δεν θα ήταν ένατη στη σχετική βαθμολογία. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος είναι στη δεύτερη θέση και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αντίπαλός της θα ήταν μια από τις παρακάτω ομάδες: Αγγλία, Ουγγαρία, Βουλγαρία και Σουηδία. Η Εθνική είναι δεύτερη στο γκρουπ των ισχυρών, πίσω από την πρωτοπόρο Κροατία και οι τέσσερις ομάδες που προαναφέρθηκαν είναι στο γκρουπ των αδύναμων.

Δείτε τη σχετική βαθμολογία,οι οποία καταρτίζεται με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ενώ πάντα δεν υπολογίζονται οι βαθμοί κάθε ομάδας τους με την έκτη ομάδα του γκρουπ). Φυσικά, θα πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας ότι τα δεδομένα αλλάζουν από αγωνιστική σε αγωνιστική.

No. ΟΜΑΔΑ ΑΓ. ΒΑΘΜ.
1 Κροατία 5 13
2 Ελλάδα 5 10
3 Ισλανδία 5 9
4 Ισπανία 4 8
- - - -
5 Αγγλία 5 8
6 Ουγγαρία 5 7
7 Βουλγαρία 5 6
8 Σουηδία 4 5
- - - -
9 Ισραήλ 5 2

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων