Οικονομικά Νέα

Oι εταίροι δεν βιάζονται να ασχοληθούν με την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, το μέλλον του ελληνικού προγράμματος, τις χρηματοδοτικές ανάγκες και τη διατήρηση της προσαρμογής στη δέουσα τροχιά, αν πρώτα η ελληνική πλευρά δεν εκπληρώσει στο ακέραιο τις ήδη υπάρχουσες υποχρεώσεις της.

Οικονομικά Νέα

Η Ελλάδα δεν έχει εκπληρώσει τα «milestones» του Μαΐου και ως εκ τούτου τα χρήματα της επόμενης υποδόσης δεν θα εκταμιευθούν, ανέφερε σήμερα στις Βρυξέλλες ανώτερος κοινοτικός αξιωματούχος που ενημέρωσε τον τύπο.

Οικονομικά Νέα

Ενισχύεται το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων στον καταναλωτή σε περίπτωση υπαναχώρησης από μία αγορά και βελτιώνεται η προστασία του όσον αφορά τα ψηφιακά προϊόντα, σύμφωνα με όσα προβλέπει η νέα Οδηγία 2011/83/ΕΕ σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών, η οποία ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Ζ1-891(ΦΕΚ Β΄ 2144/30.08.2013) που τέθηκε σε ισχύ στις 13.06.2014, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Συνήγορος του Καταναλωτή.

Οικονομικά Νέα

Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Μarketing της HSBC, μιλά για την πρωτοποριακή -σε παγκόσμιο επίπεδο- υπηρεσία Premier.

Οικονομικά Νέα

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο συζητά αλλαγή στους κανόνες του για τον δανεισμό χωρών που αντιμετωπίζουν προβλήματα, με την οποία θα προβλέπεται η επιμήκυνση της διάρκειας των ομολόγων της χώρας που κατέχουν ιδιώτες ως προϋπόθεση για την παροχή βοήθειας, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.

Οικονομικά Νέα

Σε σκληρό πόκερ μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας αναμένεται να εξελιχθεί η διαπραγμάτευση που θα ξεκινήσει έως το τέλος του μήνα για τις επόμενες παρεμβάσεις σε ασφαλιστικό και εργασιακά.

Οικονομικά Νέα

Τη στροφή σε πολιτικές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα δείξουν στην πράξη τη βελτίωση του οικονομικού κλίματος, προετοιμάζει η κυβέρνηση.

Οικονομικά Νέα

Η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας θα συμβάλει στην ενίσχυση τόσο της ζήτησης όσο και, μεσοπρόθεσμα, της προσφοράς τραπεζικής χρηματοδότησης, εκτιμά η Τράπεζα της Ελλάδος στην έκθεση για την νομισματική πολιτική.

Οικονομικά Νέα

Το θέμα της αναθεώρησης της φορολογικής πολιτικής όσον αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης αρχίζει να ξαναζεσταίνει η κυβέρνηση, παρότι όπως επισημαίνουν υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών είναι νωρίς ακόμα να ειπωθεί ότι θα υπάρξει μείωση, σύμφωνα με το euro2day.gr.

Οικονομικά Νέα

Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη σε ζητήματα της επιχειρηματικής τους καθημερινότητας μπορούν να λάβουν πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις που έχουν έδρα στον δήμο Αθηναίων, όπως ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΓΣΕΒΕΕ).

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων