Η επιστολή Κωνσταντοπούλου στον ΠτΔ (VIDEO)

Η επιστολή Κωνσταντοπούλου στον ΠτΔ (VIDEO)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζει τις επιθέσεις της εναντίον του Προκόπη Παυλόπουλου για τον γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την απόφαση του πρωθυπουργού να οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές. Χωρίς απαρτία η διάσκεψη των προέδρων, συνεδριοάζει εκ νέου αύριο στις 20:00.

Στη διάσκεψη το παρών έδωσαν μόνο να μέλη του κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη (Λαϊκή Ενότητα) καθώς τα υπόλοιπα κόμματα αρνήθηκαν να παραστούν. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε πως έστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην οποία μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι «η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι αντισυνταγματική» και πρόσθεσε «δεν τιμά κανέναν να επιλέγει μέσω διαρροών ή μέσω κύκλων ή non paper να επιτίθενται στην πρόεδρο της Βουλής. Τα όσα λένε εκθέτουν εκείνους που δεν θέλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και αδυνατούν να σταθούν στο ύψος του θεσμικού τους ρόλου. Δυστυχώς κάτω από το μανδύα της εξουσίας κρύβει μαχαίρι. Λυπάμαι» είπε η πρόεδρος της Βουλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Δικτάτορας δεν είμαι εγώ αλλά όσοι καταλύουν τις δημοκρατικές διαδικασίες

Μετά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σειρά στις επιθέσεις που εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε ο πρωθυπουργός. Η πρόεδρος της Βουλής δεν άφησε ασχολίαστο τον χαρακτηρισμό κύκλων του Μαξίμου που την κατηγόρησαν ότι συμπεριφέρεται ως δικτάτορας. «Είναι οδυνηρό για μένα να δέχομαι μέσω κύκλων του Μαξίμου ότι είμαι δικτάτορας. Δικτάτορας δεν είναι εκείνος που επιλέγει τις δημοκρατικές διαδικασίες. Δικτάτορας είναι εκείνοι που καταλύουν τις δημοκρατικές διαδικασίες. Όλους και όλες θα μας κρίνει η ιστορία».

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων