Πάση θυσία να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα βίας

Πάση θυσία να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα βίας

"Ο κόσμος θέλει να βλέπει αποφασιστικότητα, πρέπει να πάμε μέχρι το τέλος, με τα σωστά μέσα", όπως επισημάνθηκε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι "έτσι, περνάς το μήνυμα ότι το κράτος λειτουργεί".

Η ίδια πηγή υποστήριξε ότι "εμείς, το μόνο που κάνουμε είναι να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο, στο όποιο θα κινηθεί η Δικαιοσύνη και η οποία έχει προχωρήσει και ο κόσμος βλέπει ποιοί ήταν αυτοί. Γεγονότα, όπως αυτό που συνέβη με τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, δεν θα ξανασυμβούν. Τελείωσε".

Στη συνέχεια, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αναφέρθηκε ότι "κανείς δεν μπορεί να βάλει τη διαίρεση πάνω από την ενότητα, γιατί δημιουργείς μια αίσθηση απενεχοποίησης του δράστη", υπογραμμίζοντας ότι "ακολουθούμε μια ευρωπαϊκή πολιτική η οποία δεν έχει αγκάθια ιδεολογικού τύπου, το μόνο ιδεολογικό πρόταγμα είναι να βάλουμε την Ελλάδα σε τροχιά επενδύσεων".

Όσο αφορά τις εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο, σύμφωνα με την κυβερνητική πηγή, "η Ελλάδα κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και μάλιστα έχει διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής και είναι κοντά στην έξοδο από τον λαβύρινθο. Επίσης, σημαντική εξέλιξη για την χώρα είναι το πρωτογενές πλεόνασμα από το οποίο μεγάλο ποσοστό θα δοθεί για την ενίσχυση των πλέον αδύναμων πολιτών. Πρωτογενές πλεόνασμα σημαίνει ότι η Ελλάδα όχι απλώς πιάνει τους στόχους της, αλλά και τους ξεπερνά".

Μεταξύ άλλων, επισημάνθηκαν, τα πιο κάτω:
-Έχουν γίνει απίστευτα πράγματα, αλλά δεν θα ησυχάσουμε αν δεν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της ανεργίας.
-Οι δανειστές μας αναγνωρίζουν ότι είμαστε στη σωστή γραμμή. Έχουμε περάσει τα πιο δύσκολα, τα έχουμε αφήσει πίσω μας. Όλοι συμφωνούν ότι το 2014 θα είναι έτος ανάπτυξης για την Ελλάδα.
-Η χώρα έχει ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση από δύο κόμματα που συμφωνούν με την ευρωπαϊκή προοπτική της.
-Καλούμε τους ομογενείς να επισκεφθούν την Ελλάδα και να διαπιστώσουν από μόνοι τους ότι η κατάσταση έχει αλλάξει.
-Το κράτος να δώσει την ευκαιρία στους νέους να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν τις ιδέες τους.
-Η βροχούλα από τον τουρισμό δημιούργησε μια αίσθηση ρευστότητας, αλλά δεν αρκεί. Το χειρότερο για μια κοινωνία είναι να μην υπάρχει ρευστότητα. Το 2013 είναι η τελευταία ανηφοριά.
-Επιδιώκουμε να αντιμετωπιστεί με κάθε τρόπο η φοροδιαφυγή και για πρώτη φορά, θα γίνει αξιολόγηση στο δημόσιο τομέα.
-Η χώρα έχει ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση από δύο κόμματα που συμφωνούν με την ευρωπαϊκή προοπτική της. 

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων