Πολιτικά Νέα

Ενημερωτικού χαρακτήρα ήταν η εικοσάλεπτη συζήτηση μεταξύ του πρωθυπουργού και του Β. Σόιμπλε. Άλλωστε οι δύο άντρες δεν θα μπορούσαν να μπουν σε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς η συνάντηση έγινε στο περιθώριο του γεύματος που παρέθεσε το ΕΛΚ στην Πορτογαλία και στην ροτόντα δεν ήταν μόνοι τους αλλά καθόντουσαν και άλλοι ευρωπαίοι αξιωματούχοι.

Πολιτικά Νέα

«Ανασυγκρότηση-Αναδιανομή-Ανάπτυξη»

Πολιτικά Νέα

Πυρετός επικρατεί στην κυβέρνηση μετά την απόφαση να υλοποιήσει τα προαπαιτούμενα ώστε να λάβει τις δύο δόσεις του 1 δισ. εκάστη στα τέλη Ιουλίου και εν συνεχεία να επιχειρήσει να διαπραγματευτεί με την τρόικα φορολογικές ελαφρύνσεις.

Πολιτικά Νέα

Την ανάγκη να τηρηθούν από την κυβέρνηση όσα έχουν συμφωνηθεί με τους δανειστές τόνισε η Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Πολιτικά Νέα

Η αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από την προγραμματισμένη δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου για την αναγκαστική εξαφάνιση προσώπων, σημάδεψε την αποψινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής δημόσιας διοίκησης και δικαιοσύνης.

Πολιτικά Νέα

Παρά το γενικά καλό κλίμα σε όλες τις συναντήσεις του με τους Έλληνες αξιωματούχους, ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν αναχωρεί σήμερα από την Αθήνα με ένα μικρό ερωτηματικό για το αν τελικά θα ολοκληρωθεί η πώληση του ΔΕΣΦΑ.

Πολιτικά Νέα

Την πρώτη του συνάντηση μετά τις ευρωεκλογές και τον ανασχηματισμό θα έχει ο πρωθυπουργός με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών.

Πολιτικά Νέα

Η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη χρυσή τομή που βρέθηκε για το θέμα της διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων.

Πολιτικά Νέα

Έκπληξη προκάλεσαν και συνάμα έγιναν αντικείμενο σχολιασμού -σε πολλές περιπτώσεις καυστικού- οι πρωτόγνωροι περιοριστικοί όροι που επιβάλλονται έως τώρα στους κατηγορούμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Πολιτικά Νέα

Ήταν από τις ελάχιστες φορές που ο Ευάγγελος Βενιζέλος επέλεξε να μην κάνει δηλώσεις μπροστά στην καγκελόπορτα του Μεγάρου Μαξίμου.

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων