Κοινωνικά Νέα

Δυνατή καταιγίδα που συνοδεύτηκε από...

Κοινωνικά Νέα

Σημαντικές υλικές ζημιές προκάλεσε πυρκαγιά που...

Κοινωνικά Νέα

Προς τα ανατολικά κινείται το μέτωπο της κακοκαιρίας...

Κοινωνικά Νέα

Ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Στέλιος Διονυσίου και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ενώνουν τις φωνές τους για μια συναυλία γεμάτη Αγάπη.

Κοινωνικά Νέα

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν σήμερα τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς γιατροί και εργαζόμενοι προχωρούν σε 24ωρη πανελλαδική απεργία, αντιδρώντας στο νέο σύστημα αξιολόγησης. Οι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:00 έξω από το υπουργείο Υγείας.

Κοινωνικά Νέα

Παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 έως και τη λήξη του ωραρίου έχει προκηρύξει για σήμερα η ΑΔΕΔΥ.

Κοινωνικά Νέα

Μίνι καύσωνας με άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε σήμερα σε όλη τη χώρα. Ο υδράργυρος θα χτυπήσει κόκκινο αφού θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου στην Κρήτη.

Κοινωνικά Νέα

Αρχιτεκτονικά έργα - ορόσημα της αρχιτεκτονικής, που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και αφετηρία για σύγχρονες δημιουργίες, και τα οποία βρίσκονται από την Ελλάδα και την Ευρώπη έως την Ινδία, την Ιαπωνία και τη σφαίρα του... ουτοπικού, παρουσίασαν τη Δευτέρα 50 νέοι Έλληνες αρχιτέκτονες, στην ημερίδα με θέμα «Αφετηρίες» που διοργανώθηκε στο Μουσείο Μπενάκη.

Κοινωνικά Νέα

Στη διακοπή του ρεύματος στα ναυπηγεία Ελευσίνας, λόγω οφειλών, προχώρησε η ΔΕΗ.

Κοινωνικά Νέα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε, αργά χθες το βράδυ, σε κτηνοτροφική μονάδα στην Ορεινή Σερρών, χάρη στις ολονύχτιες προσπάθειες των πυροσβεστών για την κατάσβεσή της.

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων