Στο σφυρί για 225.000$ το σπίτι του Αλ Καπόνε

Στο σφυρί για 225.000$ το σπίτι του Αλ Καπόνε

την τιμή των 225.000 δολαρίων πωλείται το σπίτι του θρυλικού κακοποιού Αλ Καπόνε στο Σικάγο στο οποίο διέμενε προτού γίνει διαβόητος. 

Το σπίτι του «Σημαδεμένου» βγαίνει στο σφυρί, καθώς η οικογένεια αποφάσισε να το πουλήσει μετά την ανακαίνιση που πραγματοποίησε το 2008.

Πρόκειται για σπίτι έξι δωματίων, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, στο οποίο έζησε ο Αλφόνσο «Αλ» Καπόνε όταν έφυγε από τη Νέα Υόρκη και εγκαταστάθηκε στο Σικάγο το 1923.
 
Τη συγκεκριμένη κατοικία την είχε αγοράσει μόλις 5.000 δολάρια τότε, μια εποχή που εργαζόταν σε οίκο ανοχής.

Η κατοικία διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, τρία σε κάθε όροφο, εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές από το 2008 που έγινε η ανακαίνιση, ακόμη ένα τζακούζι σε ένα από τα δύο μπάνια και ο δεύτερος όροφος διαθέτει ξύλινα πατώματα. Επιπλέον, υπάρχει γκαράζ με αρκετό χώρο για δύο αυτοκίνητα.

Ζούσε με τη γυναίκα του, το γιο του, τη μητέρα του, τον αδερφό του και τις αδερφές του, οι οποίοι συνέχισαν να διαμένουν στο σπίτι ακόμη και όταν ο Καπόνε αποφάσισε να πάει στο Ιλινόις για να αναλάβει το περίφημο «Four Deuces Club», το οποίο προσέφερε αλκοόλ, τζόγο και σεξουαλικές απολαύσεις την εποχή της ποτοαπαγόρευσης.  

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων