«Είσαι μία από τις 2-3 πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου…»: «Τα έπαιξε» με την καλεσμένη ηθοποιό ο Λιάγκας! (vid)

91 Views
«Είσαι μία από τις 2-3 πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου…»: «Τα έπαιξε» με την καλεσμένη ηθοποιό ο Λιάγκας! (vid)
Δείτε Video

«Τι κορίτσι μού φέρατε εδώ» είπε ο παρουσιαστής, έχοντας μείνει άναυδος με την εντυπωσιακή εμφάνιση της ηθοποιού ενώ λίγο αργότερα και ενώ εκείνη μιλούσε για τον τηλεοπτικό της ρόλο στο σίριαλ «8 λέξεις» και τη δυσκολία που αντιμετώπισε στο να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε από προηγούμενο ρόλο της σε επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου της είπε αφήνοντάς την… σύξυλη: «Πώς είναι να είσαι τόσο όμορφη;». Εκείνη γέλασε και ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε: «Είσαι μία από τις 2-3 πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου… Είσαι συγκλονιστικά όμορφη. Πώς την… παλεύεις; Σηκώνεσαι το πρωί και κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και λες: ‘’φτου σου κορίτσι μου;’’». Τότε η καλεσμένη του απάντησε: «Είναι ωραίο να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω ‘φτου σου κοπέλα μου’. Αντιλαμβάνομαι αυτό που λες αλλά δεν το χρησιμοποιώ».

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ... Στην «γραμμή» Βορίδη ο Μπογδάνος: Μια χαρά τα είπε - Ο λαός δίνει το μονοπώλιο της βίας στο κράτος (Video)
26 Views

Στην «γραμμή» Βορίδη ο Μπογδάνος: Μια χαρά τα είπε - Ο λαός δίνει το μονοπώλιο της βίας στο κράτος (Video)

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ