Γυρίζει στην Τούμπα ο παικταράς με συμβόλαιο 18 εκατομμυρίων;

114 Views
Γυρίζει στην Τούμπα ο παικταράς με συμβόλαιο 18 εκατομμυρίων;
Και ξαφνικά βούιξε ο τόπος με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Σεναριολογία από χθες που θέλει τον Σέρβο έτοιμο να τα παρατήσει και να φύγει από την Αλ Ιτιχάντ. Φημολογία που σέρνεται μήνες. Κοινό μυστικό πως ο «Πρίγιο» δεν περνάει καλά στη Σαουδική Αραβία. Πρόσθετη διάσταση, το γεγονός πως υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές της Αλ Ιτιχάντ, που προσφέρουν το… κερασάκι στην τούρτα.
Εύλογα, άλλο δεν χρειάζονταν από το να δημιουργηθεί ξανά συζήτηση αναφορικά με πιθανή εμπλοκή του ΠΑΟΚ στην όλη υπόθεση. Οι σχέσεις άλλωστε των δύο πλευρών, μετά την κρίση που οδήγησε στην μεταγραφή του Σέρβου στην Αλ Ιτιχάντ τον περασμένο Ιανουάριο, έχουν εξομαλυνθεί πλέον.
Ωστόσο, καλή η σεναριολογία, η πραγματικότητα όμως έχει δεδομένα που καθιστούν την επιβεβαίωση των σεναρίων πολύ δύσκολη. Ο Πρίγιοβιτς έχει ακόμη συμβόλαιο 3,5 χρόνων στην Αλ Ιτιχάντ, εισπράττοντας ετησίως παραπάνω από 5 εκατ. ευρώ. Δεν του μένουν όλα στην τσέπη (αφού από αυτά πληρώνονται οι ατζέντηδες που μεσολάβησαν για το deal), το συμβόλαιο του όμως, αυτό το ποσό αναφέρει.
Κοινώς, μιλάμε για εγγυημένα έσοδα από τη μεριά του Σέρβου της τάξης των +18 εκατ. ευρώ ως το καλοκαίρι του ‘23. Οσο και να… υποφέρει στην Τζέντα, δεν υπάρχει περίπτωση να απαρνηθεί αυτά τα χρήματα. Θα πρέπει λοιπόν κάποιος να καλύψει το συμβόλαιό του. Για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, προφανώς, δεν το συζητάμε. Δεν τίθεται καν θέμα.

Ακόμη όμως και αν υποθέσουμε πως η Αλ Ιτιχάντ βάζει πλάτη, καλύπτοντας μέρος του συμβολαίου του, ποιο θα πρέπει να είναι αυτό προκειμένου ο ΠΑΟΚ, έστω κι με συμφωνία δανεισμού να μπορέσει να φέρει τον Πρίγιοβιτς στην Τούμπα; Και ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το ποσό ασφυκτικό είναι το πλαίσιο για τον Δικέφαλο, όπως επανειλημμένως έχουμε επισημάνει στο sportdog, με το Financial Fair Play. 

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ